Google search

Собствено Търсене

понеделник, 4 октомври 2010 г.

Най-романтичните места в света

Париж  






Кои са най-романтичните градове за една влюбена двойка? Millionaire.bg Ви дава отговор на този въпрос малко преди 8 март, показвайки още веднъж, че вярва, че всяка жена се нуждае да бъде желана... Особено на места, които милиони хора по света сънуват!!!

Париж
Градът на светлината отдавна се слави и като град на любовта. Ако Венеция е романтична, то Париж е определено най-доброто място за любов. Вино, храна и богата история, разходка в Лувъра, на кафе из Шанс Елизе... вечеря на Айфеловата кула или посещение на Версайския дворец-синоним на разкош, кралско достолепие, напомняща на французите, че любовта и властта вървят ръка за ръка понякога... А дали е така, проверете сами!

Романтичен хотел: George V Paris

Венеция
Най-романтичният град на Италия безспорно остава Венеция - от зашеметяващата архитектура на площад Сан Марко до гондолите, тук всичко говори за любов, романтика и страст. Най-хубавият момент да посетите Венеция е по времето на ежегодния карнавал, който се провежда там. А да заведете любимия човек на 50 минутен тур из най-вълшебния град в Европа, разбира се с гондола е незабравимо.

Романтичен хотел: The Danieli Hotel

Бора Бора
Блестящи сини води, бели пясъци и тропически рай. Всичко това Бора Бора предлага заедно с изключителен стил на елегантност и лукс. Природата е възхитителна, а лагуните и подводните рифове просто спират дъха. Едно от големите преживявания на острова е разходка с традиционното кану и то в най-красивата лагуна по залез слънце.

Романтичен хотел: Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Виена
Виена спокойно може да бъде наречена люлката на европейската култура. Бароковата архитектура, историческата градска опера и типичните бляскави ресторанти, в които все още звучат валсовете на Щраус създават романтично настроение и запомняща се атмосфера. По време на сезона на баловете Виена е градът на миналото, на маската, на валса и неувяхващата романтика.

Романтичен хотел: Hotel Sacher Wien

Малдивите
Необитаеми острови, топло и кристално чисто море, прекрасна видимост, огромно количество рифове и невероятно многообразие на морски обитатели. Това е мястото, на което се заснемат всички тези прекрасни картички на влюбени двойка на пуст плаж и така вода. Повечето острови са не по-дълги от 1 км, което ги прави особено подходящи за усамотение, меден месец и любов.

Романтичен хотел: Huvafen Fushi

Казабланка
Още от едноименния филм "Казабланка" целият свят се влюби в този град. Днес той е синоним на страст, любов и романтика. Най-големият град на Мароко предлага типичната френска архитектура и детайлност. Лежерност е точната дума, която описвана времето тук. Не пропускайте да си купите и традиционните копринени дрехи в старата част на града, за който казват, че е най-красивата чат на Мароко.

Романтичен хотел: Le Royal Mansour Meridien

Прага
Наричат Прага сърцето на Европа. Градът, датиращ от 9 век е наистина истински архитектурен триумф. Знаменитият дворец на Прага е най-големият древен замък в света, построен още през 1257 година. За още по-романтични преживявания заведете любимия човек на върха на 60 метровата обсерватория и погледайте бавния залез над Прага.

Романтичен хотел: Alchymist Grand Hotel and Spa


 http://www.kvostava.us/articles/entry/234

Няма коментари:

Публикуване на коментар